Logi i Katalonien

Med denna websidan har vi valt att ge er ett urval av olika typer av boende i Katalonien. Alla är vi olika och alla har vi våra egna, personliga önskemål på hur vi önskar bo och vistas under vår semester. Vi har valt att erbjuda er följande typer av logi:

Se vårt logiurval (lista) Se vårt logiurval (karta)

Hotell: Vi samarbetar med en grupp av privata hotellägare, som delat in sina hotell i tre olika kategorier:

Hotell vid kusten
Hotell i inlandet och i bergen
Exklusiva och mycket personliga hotell

Hotellen är oftast familjeägda och inte alltför stora, därmed får ni en personlig och hemtrevlig service.

Villor: Privata villor, som om du bodde där jämt, som om du tog del av det vanliga livet i Katalonien, både i inlandet eller vid kusten. För dig som vill bo bekvämt men ändå privat, som vill klara dig själv och tycker det är kul att bo bland katalanerna själva.

Lägenheter: Om en villa blir lite för stor och det räcker med en lägenhet, så har vi också det. Men sällan handlar det om stora lägenhetshotell, utan det är istället privata lägenheter som ligger i vanliga bostadshus, dvs ingen reception, och detta boende är också för dig som önskar att klara dig själv och blanda dig med katalanska ortsbefolkningen.

Landsbyturism: Här bor du på en bondgård, eller ett lanthus, oftast där ägaren delar med av sitt eget hem. Ibland finns det djur på gården, ibland har gården en personlig prägel och olika aktiviteter. Ett boende för dig som vill uppleva något annorlunda, som vill ha lugn och ro, äta husmanskost och vara nära naturen.

Skulle du tycka att en typ av boende inte finns med i vårt sortiment, snälla skriv till oss.

Se vårt logiurval (lista) Se vårt logiurval (karta)