Organiserad resa

Vi kan erbjuda dig logi i alla Kataloniens hörn, nära havet, uppe i bergen, nära storstad, långt från civilisationen. Vi ordnar med din hyrbil, så du enkelt och smidigt tar dig runt Katalonien. Vi arrangerar rutter, bilkarta och utflyktsmålsförslag. Ge oss en tidsram och en budget, så fixar vi resten. Låt dig hänföras av Katalonien. Skriv till oss.

Några erbjudanden:

Vandringrutt längs med Costa Brava-kusten eller Pyrenéerna: Långa promenader på vackra stränder, små bukter omgärdade av tallträd. Upplev Baix Empordà vid Costa Brava kusten till fots. Eller ta dig mellan byarna i Pyrenéerna. Vi ordnar med boendet och vi förflyttar ditt bagage medan du stillsamt njuter av naturen, fjällen och havet. Se info i pdf

Cykeläventyr i Katalonien: På cykel från Pyrenéerna till Costa Brava. En fantastiskt vackert cykeläventyr i norra delen av Katalonien. Från cykelsadeln korsar du landskapet och får uppleva flera olika delar av Katalonien. Läs mer...i

Bilresa runt i Katalonien, 2 nätter i varje by: Ett fantastiskt tillfälle att uppleva mångfalden i Katalonien. Vi ordnar med boendet som innehåller allt från ljudet av havsvågorna som rullar in, till friska pyrenéiska vindar. Vi möter upp på flygplatsen, där ni får hyrbilen (Girona eller Barcelona flygplats) och ger er en utstakad karta och vägbeskrivning till de olika orterna. Vill ni att rutten ska inkludera några nätter i Barcelona, se Avenida's lägenhetsutbud.

Vi kan arrangera det mesta. Istället för att tvinga er att acceptera färdiggjorda paketlösningar, föredrar vi att lämna dörren öppen till era olika förfrågningar. Vi ser fram emot att höra från er. Välkomna!