Villa 185 - Farena
Ägaren har renoverat detta traditionella stenhus in centrum av bergsbyn Farena, och gjort om den till individuella lägenheter, en med plats för 8 personer och 3 för 4 personer i varje. Den här lägenheten har 3 balkongen som ser ut över huvudtorget i byn Farena och har en vacker utsikt över medeltida byn och Prades bergen. Farena är en härlig by med ungefär 50 stenhus, som har bevarat sitt medeltida ursprung. Det finns en restaurang som är öppen helger under hela året och hela augusti månad (det finns inga affärer). 200 meter bort finns det en vacker och ren å, härlig att simma i under sommaren. Det finns plats för upp till 20 personer i huset, fråga oss om disponibla sängar i alla fyra lägenheterna.

Typ av Logi:
Number of people: 8
Bedroom(s): 4
Square meters: 120 m2
Bathroom(s): 2
Denna lägenheten har 4 sovrum (1 dubbel och 3 twins) och 2 badrum. Vardagsrummet har öppen spis, satellit TV och DVD. Köket är stort och välutrustat. Det finns ett extra rum vid sidan om som har 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare och strykjärn. Detta delas av de andra gästerna i de andra lägenheterna.

Annan service:
Lakan
Satellit TV
Handdukar
Köksutrustning
Mikro
Kylskåp
Hårtork
Kaffebryggare
Strykjärn och strykbräda
Brödrost
Barnsäng (vid förfrågan)
Uppvärmning
Tvättmaskin
Diskmaskin
Tillåter husdjur

Närliggande attraktioner:
Landskapet runt Farena är häpnadsväckande och området är perfekt för dig som letar efter relax, att utöva flera sproter och som tycker om naturen. Det finns gott och vandrings- och cykelleder i närheten liksom man kan uppöva bergsklättring och ridning. Det finns också gott om många kulturella attraktioner som t.ex. Cisterian klostren, medeltida byarna Montblanc och Reus.

Ungefärliga priser:
Hög, Mellan och Låg säsong
875.00 €/vecka/ 875.00 €/vecka/ 875.00 €/vecka

-Boka Villa 185 Farena-